Lyxiga köttbullar med persiljemos



4 port.

1 gul lök
1 knippa persilja
700 g köttfärs
2 ägg
1½ dl crème fraiche
1 msk fransk ljus senap
salt
peppar

Skala och riv löken grovt.
Finhacka persiljan.
Blanda samman alla ingredienserna till en smidig färs,
tillsätt lite vatten om den känns för fast.
Salta och peppra.

Rulla färsen till köttbullar.
Hetta upp lite smör i en rymlig stekpanna.
Stek köttbullarna på medelvärme tills de får fin färg runtom, ca 2-3 min på var sida.

Servera med hemlagat mos med lite finklippt persilja i och lingonsylt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0