Fluff - tårtfyllning



Ahlgrens bilar-fluff

3 dl vispgrädde
60-80 g ahlgrens bilar


Klipp bilarna i mindre bitar, de går fortare att smälta då.
Värm grädden försiktigt och blanda ner bilarna, låt detta smälta på svag värme, de får absolut inte koka.
Låt blandningen bli helt kallt i kylskåpet, gärna över natten. 
Vispa upp till en lite mer fluffigare konsistens.
Späd mer mer grädde om krämen är för tjock.


Dumle-fluff

3 dl vispgrädde
180 g dumle

Dela Dumlekolorna i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält.
Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten).
När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0