Snabb kycklingpanna
4 port.
4 kycklingfiléer
1 stor röd paprika
1 msk rapsolja
1 tsk malen ingefära
4 skivor ananas
2 dl av ananasjuicen
2 tsk maizena
2 tsk soja
salt
peppar
Skär kycklingfiléerna och paprikan i strimlor.
Fräs kycklingköttet i oljan i en stek- eller wokpanna på ganska stark värme.
Sänk värmen, strö över ingefära och paprika.
Låt fräsa ett par minuter.
Låt ananasskivorna rinna av och skär dom i bitar.
Lägg dem i pannan.
Blanda juicen med maizena och soja.
Häll blandningen under omrörning i pannan och låt koka upp.
Smaksätt med salt och peppar.
Servera med ris eller äggnudlar.
Kommentarer
Postat av: Elin
oj vad mkt gott man hittde här. kommer definitivt hamna på min favorit matbloggs lista :)
Postat av: mela
detta måst jag testa :)
Trackback