Lättpanerad fiskfilé från Findus och äggsås
Nu har vi provat Findus lättpanerad fiskfilé med smak av havsalt och svartpeppar.
Mycket smak och väldigt fin fisk, men det känns som att det går lika bra att göra det själv
istället för att köpa färdigt.
4 port.
1 msk flytande margarin
1 msk vetemjöl
3 dl matlagningsgrädde
2 hackade hårdkokta ägg
finklippt dill
salt
peppar
Smält margarinet och rör i mjölet.
Häll i lite grädde i taget och vispa.
Låt det småputtra ett par minuter.
Rör ner ägghacket, dill och krydda med salt och peppar.
Kommentarer
Postat av: Millah
Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!
Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Ta hand om dig =) Kramar // Millah
Trackback