Hemmagjorda fiskpinnar



4 port.

4 filéer av vit fisk
1,5 dl ströbröd
1 tsk rivet citronskal
3/4 tsk malen svartpeppar
½ tsk salt
2 äggvitor
olja

Blanda ströbröd, citronskal, svartpeppar och salt i en djup tallrik.
Blanda väl.

Skär fiskfiléerna i 1,5 cm breda skivor.
Vispa äggvitan lätt.
Doppa fisken i äggvitan och låt ev överflöd rinna av.
Panera fisken i ströbrödsblandningen.
Tryck till med fingrarna så att paneringen fastnar.

Hetta upp oljan i en stekpanna tills den är riktigt het utan att ryka.
Lägg i fisken och stek i ca 10 min.
Vänd bitarna kontinuerligt.

Servera med en remouladsås och potatis eller potatismos.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vad smaskigt, det ska jag ta o göra till middag imorgon :D

2010-09-12 @ 19:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0