Hawaiigryta



4 port.

400 g grytbitar av fläskkött
1 msk margarin
salt
1 hackad gul lök
1 strimlad paprika
3 msk vetemjöl
1 tsk curry
½ dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1½ dl ananasspad
1 vitlöksklyfta
1 köttbuljongtärning
1 tsk soja
½ tsk paprikapulver
1 krm svartpeppar
1 brk ananasringar, 400 g

Bryn köttet i margarin.
Salta och tillsätt lök och paprika.
Pudra över mjöl och curry och späd med vatten, mjölk, grädde och anansspad.
Blanda i vitlök, buljong och soja och smaka av med kryddorna.
Koka i 20-30 min.
Lägg i ananasen skuren i bitar.

Servera med ris och en sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0